Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
UiU logo
Mobil menu

Principper for cafeen

Maden tilstræbes at være indbydende, varieret, sund og med mange grønsager.  Som udgangspunkt skal maden være et tilbud, som et flertal af eleverne kan benytte sig af.  Af den grund anvender vi forskellige typer kød, men kan ikke garantere, at oksekødet er halalslagtet. 
 
I vores retter benytter vi krydderier, eddike, øl eller vin som smagsforstærker. Alkoholindholdet vil dog være væk, når retten er klar til servering.  
 
Cafeen anvender økologiske varer i den udstrækning, økonomien tillader det.  På skolen er der taget en beslutning om, at prisen for frokost skal være på et niveau, så alle de elever, der ønsker det, har mulighed for at købe maden i cafeen. Prisen er på nuværende tidspunkt 15 kr. for et måltid mad. 

Menuplanen for den kommende måned, bliver lagt på skolens hjemmeside, så elever, forældre og bosteder har mulighed for at se hvilke retter, der bliver serveret.  
 
En dag om ugen serveres en ret med fisk, en dag om ugen serveres en ret med fjerkræ, en dag om ugen serveres en vegetarisk ret, en dag om ugen serveres suppe, en dag om ugen serveres en ret med kød. 
 
Bestyrelsen på UiU har besluttet, at når der serveres kød varieres der imellem oksekød, kalvekød, lam og gris. Valget af kød vil altid fremgå af månedens menuoversigt.